Woorden met h

woorden met h

Ben je op zoek naar woorden met een c, q, x of Y? Op deze website kun je woorden genereren maar ook alle twee en drie letterwoorden opzoeken. Heeft u woorden beginnend of eindigend op een H nodig voor Wordfeud of Scrabble? Op deze website vind je ze allemaal. Met handige woorden filters zie je nu alle woorden met een H tot 5 letters. U bent vastgelopen in Wordfeud of Scrabble en op zoek naar een woorden met een. Op deze website alle woorden met een y op een rij. 5 letter woorden beginnend met h, woorden die met h beginnen, zoek woorden voor online spelletjes zoals Wordfeud, Scrabble, kruiswoordpuzzels, anagrammen, Draw Something, rumble, angry words (Apalabrados words with Friends, hangman, en vele andere woordspelletjes.

Registreer als nieuwe gebruiker om het Vlaamse woordenboek op zijn best te kunnen gebruiken. Als ingelogde gebruiker kunt ge bijvoorbeeld nieuwe termen aan ons woordenboek toevoegen, andermans definities verbeteren, en reageren op bestaande definities. Lijst met woorden die eindigend op een. Deze lijst bevat alle nederlandse woorden die eindigen. Scrabble woorden die eindigen. Wordfeud woorden die eindigen. Kun je wat hulp gebruiken bij het vinden van woorden met een H? Bekijk de hoogste Scrabble woorden die een H bevatten! Overzicht van Engelse clip werkwoorden met de letter. Ben je vastgelopen in Wordfeud of Scrabble?

woorden met h
bij het vinden van woorden met een, h? Bekijk de hoogste wordfeud woorden die een, h bevatten! Ben je op zoek naar woorden met de beginletter H? Bekijk hier de lijst met woorden die beginnen met een H! Woordenlijst Engels voor woorden beginnend met een. Overzicht van Nederlandse werkwoorden met de letter.
woorden met h

14965 woorden die beginnen met h, woorden


Org, online sinds 2010, is een gratis online woordenboek voor de nederlandse tall taal. Woorden met een, h die de meeste punten opleveren! De woorden met een, h staan van 2 letters tot 10 letter woorden. Bekijk ook onze andere woordenlijstjes. Lijst met woorden die beginnen met een,. Deze lijst bevat alle nederlandse woorden die beginnen met een,. Zoek scrabble woorden met een, h en Wordfeudwoorden met een,.

Woorden met een, h - wordfeud woorden generator


M.,.; -ten ( ( ) ( ) ( ananas. M.,.; -sen aniline een uit steenkolenteer gedestilleerde kleurloze vloeistof die grondstof is voor de fabricage van kleurstoffen andijvie (hindibā meervoud van hindab; misschien Koptische oorsprong anijl of anijs ansaar antiek arabesk arak sterk-alcoholische drank, in zuidoost-azie door destillatie bereid uit rijst of mais,. Opslagplaats van wapens, wapenmagazijn ;. Geheel van ter beschikking staande middelen ;. Brandweerkazerne arsenicum artisjok als groente gekweekte distelsoort met vlezige bloembodem en schubben assegaai afrikaanse houten werpspies. Ook wel assegaai of sagaai asjkenazim atlas een zware, zijden stof, satijn aubergine augustus aval cheque averij of gebrek, schade averroës avicenna ayatollah in de sjitische richting van de islam een hoge geestelijke leider. Azimut meervoud van (zie zenit) (sterr.) boog van de horizon begrepen tussen het zuidpunt en het snijpunt van de verticaalcirkel van een hemellichaam met de horizon gemeten in de richting.-W.-N.-O. Azuur (zie lazuur). Hemelsblauwe kleur ; blauw in de wapenkunde ;.

woorden met h

Boekje met tijdrekenkundige en astronomische opgaven voor een jaar, vergezeld van andere werk, synoniem kalenderboekje, dagwijzer: dat staat met een rode letter in de almanak aangetekend in toepassing op de aldus gekenmerkte vierdagen va de heiligen, dat wordt in hoge ere gehouden, dat is iets. Almanachus (kalender) Arabisch al manākh. (na 1950) Arabisch al (de) minbar (preekstoel, platform). Almicantara of almucantarat almohaden. alogritme reken-, bewijs-, of werkschema bestaande uit en reeks voorschriften die bepalen welke achtereenvolgende bewerkingen uitgevoerd moeten worden altair ) ) amw. Astronomie een meervoudige, heldere ster in het sterrenbeeld Adelaar (Arend). Voorbeeld: Altair wordt ook wel aangeduid als α aql.

O.; - legering van kwikzilver met een ander metaal;. (fig.) mengsel van ongelijksoortige bestanddelen amandel. M.,.; -en, -s. Tonsil (coll.) amarillo amber chiropractic (lichtkleurige sigaar) amber. M.; - welriekende vettige stof uit het darmkanaal van de cachelot of potvis ;. Welriekende hars amen tussenw.

Woorden met een q - wordfeud woorden generator


Deel van de wiskunde dat zich bezighoudt met wiskundige systemen (groepen, ringen, lichamen) waarin een of meer bewerkingen (optelling, vermenigvuldiging, invertering) zijn gedefinieerd: lineaire algebra, de theorie van vectorruimten en matrices; booleaanse algebra naar de Britse wiskundige george boole (1815-1864 een algebraïsche logica, boolealgebra; algebra. (dig.) abstract stelsel. (wiskunde) vectorruimte voorzien van een distributieve vermenigvuldiging. (1460 het verbuigen van delen tot een geheel, ontleedkunde). Lat., ontleend aan de boektitel Arabisch al jabr wal muqābala (de hergroepering en de tegenstelling van de 9e -eeuwse wiskundige muhammad ibn Mūsa al Khwārizmī.

Algol ) ) algoritme alguazil ambtenaar der politie in Spanje belast met het doen van inhechtenisnemingen Alhambra alhidade bij hoekmeetinstrumenten : met de kijker langs een cirkelrand bewegende gradenboog alkali Ι (het; -ën chem.). Hydroxide van een alkalimetaal, voorheen loogzout genoemd, met name kali- en natronloog, bij de zeepbereiding gebruikt; -base. (in.) alkalimetalen Ι (de;.) (plantk.) Russische distel, synoniem loogkruid, kali. (1583) Arabisch al qily (de alkali). Plant uit de kattenstaartfamilie, uit de bladeren waarvan de kleurstof henna wordt gewonnen, voorkomend van noord-Afrika tot in West-azie,. Plantengeslacht uit de familie van de ruwbladigen, een zuideuropese sierplant uit de wortel waarvan de kleurstof alkannine wordt gewonnen alkoof / (de; alkoven) klein vertrekje, grenzend aan een grotere kamer en daarvan met een deur of een gordijn afgescheiden, meestal zonder eigen uitgang en vensterlicht. Alcoba (slaapvertrek) Arabisch al (de) qubba (koepel). (1462) Arabisch al qur ā n (de koran). Allah / naam van de god bij de islamiete almagest almagra bruinrode okeraarde, bij het schilderen gebruikt, Indisch of Perzisch rood almanak (de (m.

Woorden met een c voor WordFeud en Scrabble

Ahad ahal al-bayt alambiek albatros / / / stormvogel, grote vogel die vaak bij de kaap goede hoop voorkomt alcarraza niet vergaasde, dus poreuze, aarden kruik die dient om dranken koel te houden alcazar.,. (-s) 1- kasteel, citadel in of bij Spaanse steden, burcht in moorse stijl; ook als eigennaam 2- dansgelegenheid, speelhuis, theater in moorse stijl. Alchemie oude geheime wetenschap die zich ten doel stelde door middel van de steen der wijzen onedele metalen in edele om te zetten en een levenselixer te bereiden ; goudmakerij, primitieve scheikunde. (chem.) organische verbinding waarin een hydroxylgroep is gebonden aan een verzadigd koolstofatoom. (beperk.) ethanol: absolute alcohol, geheel zuivere alcohol (100 ethanol zonder vermenging met water. Drank die alcohol (2) bevat: verslaafd aan alcohol ; -(in t bijz.) jenever. (meton.) gebruik van alcohol(4 synoniem drank: alcohol en verkeer gaan niet samen. (1663 fijn stof, arabisch al (de) kuhl (antimonium om de randen van oogleden aan te zetten, distillaat van vloeistoffen). Aldebaran aldehyde oxydatienprodukt long van een primair alcohol alepine Alexandrië alfa vezel afkomstig van het blad van espartogras alfaalfa soort gras algazel gazelle Algarve algazel algebra (de;.).

woorden met h

14965 woorden die beginnen met h, woorden

Naam, zoals in Abdallah, knecht Gods. Abjad cijfers abrikoos vrucht zwangerschapsverschijnselen van de abrikozenboom ;.abrikozeboom acrab adab adat mondelinge traditie admiraal (de(m. s of admiralen). Eertijds opperbevelhebber van een oorlogsvloot, hetzij hij al dan niet de bepaalde rang en titel van admiraal heeft. Hoogste rang der vlagofficieren; -als aanspreektitel van admiraal, luitenant-admiraal en viceadmiraal. (fig.) admiraalschip: de admiraal heeft geschoten, de gastheer heeft zijn glas opgenomen en daardoor het sein gegeven om de maaltijd te beginnen. Bevelhebber der heidenen, ook: vlootvoogd afgeleid van Arabisch amīr (bevelhebber irael (emir, saraceens vorst, legerhoofd amirael ter see (vlootvoogd). Adobe in de zon gedroogde klei als bouwmateriaal agaal. (agalen hoofdbedekking van de bedoeïnen.

Snel naar, inleiding, algemeen, woordenboeken, a, b, c, d, e, f, g, h, i, j, k, l, m, n, o, p, q, r, s, t, u, v, w, x, y, z inleiding heel veel Nederlandse woorden die met al beginnen plas komen oorspronkelijk uit het Arabisch. Wetenschappelijke termen en vooral de namen van veel sterren zijn uit het Arabisch afkomstig. Veel van de uit het Arabisch overgenomen woorden zijn van maritieme oorsprong. Ook veel namen van voedingsmiddelen en andere producten hebben een Arabische oorsprong. Daarnaast zijn er ook arabische woorden die niet zijn vertaald en recent hun intrede hebben gedaan, zoals haram (verboden halal (toegestaan tawhid/tauhid (eenheid (van God). Algemeen woordenboeken a aarde (de;.) de planeet die wij bewonen. Ab vader abaja abd eerste lid van vele Arabishe namen, dat dienaar, knecht betekent, meest gevolgd door el,. Abd-el-kadir, of samengetrokken met de volg.

Methamfetamine nederlands woordenboek, woorden

Vul je letters in: Gebruik * voor willekeurige letter, bevat woord en/of letter(s gebruik - voor meerdere, maakt niet uit waarAan het beginAan het eindBegin en eind. Klik op een letter om de positie vast te zetten). Onderstaand vind je een lijst van alle h woorden tot 5 letters. In de eerste kolom zie je alle woorden die beginnen met kopen een. Daarnaast alle woorden die eindigen op een. Als laatste alle overige woorden met een. Al deze woorden kun je gebruiken in Wordfeud of Scrabble. Gebruik het filter om de lijst met woorden aan te passen.

Woorden met h
Rated 4/5 based on 743 reviews
Recensies voor het bericht woorden met h

  1. Tuvim hij schrijft:

    Honselaar intensief gewerkt aan het Groot Russisch-Nederlands woordenboek, het eerste in een dergelijke omvang voor het Nederlandse taalgebied. Quern Plaats in duitsland. Holque plaats in Frankrijk.

  2. Upixyd hij schrijft:

    Coublucq Plaats in Frankrijk. Pouliacq Plaats in Frankrijk. Turquant Plaats in Frankrijk.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: