Schadelijke stoffen in cosmetica

deze stoffen doen niets voor je huid, integendeel: siliconen sluiten net als minerale olie je huid. Propylene Glycol Helpt de huidvochtigheid te verhogen en werkzame stoffen de huid binnen te dringen. Maar deze stof heeft een hoog allergiepotentieel, wat betekent dat steeds meer mensen hier allergisch op reageren. Niet te verwarren met Butylene Glycol, dit is een lichaamseigen stof met dezelfde werkzame eigenschappen die je niet hoeft te vermijden. Phenoxyethanol Giftig en zeer schadelijk, daarom tot maximaal 1 toegestaan. Helaas zit deze stof in zoveel producten die dagelijks gebruikt worden, dat je makkelijk een schadelijke dosis opsmeert. Deze stof staat in de top 10 van meest voorkomende allergieën en kan leiden tot vruchtbaarheidsproblemen. (Parfum) Parfum staat tussen haakjes: Een product zonder parfum is het veiligst, want een kleinere kans op allergische reacties of schadelijke stoffen.

Parabenen, ethylparaben, methylparaben, buthylparaben, proplylparaben : deze stoffen worden toegevoegd als conserveringsmiddel en beïnvloeden de hormoonhuishouding. Meer dan driekwart van de verzorgingsproducten bij de drogist bevat parabenen. Polyethyleneglycol, op de verpakking staat, peg een nummer. Hoe hoger het nummer, hoe hoger de kans dat het product eczeem en allergie veroorzaakt. Peg is schadelijk: de basis van, peg is vaak een natuurlijke olie die wordt gesynthetiseerd tot emulgator. Bij dit proces kan.4-dioxaan inbrenghuls ontstaan, een stof die verdacht wordt van het veroorzaken van kanker. Ongeveer de helft van de verzorgingsproducten met. Dit staat helaas niet op de verpakking en daarom is het raadzaam. Siliconen, helaas staat ook dit ingrediënt niet letterlijk op de verpakking. Vermijd dimethicone, cyclomethicone en simethicone. .

mineral oil. Het sluit je huid af en blokkeert zo de vocht- en zuurstofcirculatie. Sodium lauryl/Laureth Sulfate ofwel sls/sles, fabrikanten gebruiken. Sls omdat het zo lekker schuimt en een goedkoop ingrediënt. Deze stof reinigt zo sterk, dat het ook gebruikt wordt om garagevloeren te reinigen. (IEK!) Steeds meer verzorgingsproducten zijn sls-vrij. Sls kan huidirritatie en haaruitval veroorzaken. Lekker handig, voor een shampoo.
schadelijke stoffen in cosmetica

Schadelijke stoffen in verzorgingsproducten en cosmetica


Hieronder leg ik uit waarom je sommige stoffen beter kunt vermijden. Deze schadelijke ingrediënten komen voor in huidverzorging en cosmetica. Dus van zonnebrand tot mascara, van dagcrème tot shampoo. Pak je favoriete producten erbij en bekijk de ingrediënten. Dan kun je meteen beslissen wat je blijft gebruiken en waarvoor je een alternatief gaat zoeken. Tip: geen antivirus zin in dit college? Of om etiketten te lezen?

Schadelijke stoffen in verzorgingsproducten en cosmetica


Deze link brengt u naar een pagina eigenlijk om te gruwelen. Het afgrijzende zit vooral in het eerste deel: de parasieten! Vitaminen, medicijnen of medicatie - er kan heel veel getest worden - apart, maar ook in een combinatie (denk aan de interactie of wisselwerking!). Pollen, denk bijvoorbeeld maar aan de hooikoorts maanden elk jaar! Een intolerantie in het lichaam. Dit is het onvermogen om een substantie te verdragen. Dit item is vaak nogal complex. U kunt zelf voedsel meenemen naar de praktijk en op uzelf laten uittesten.

Het behandelen, de niet-harmonische trillingspatronen worden met behulp van de ingangselectrode, via meetsnoeren, op de ingang van de bicom aangesloten. Het op de ingang aangeboden signaal kan vervolgens verzwakt, versterkt of juist geïnverteerd (dit is spiegelbeeldig) worden. Vanuit de uitgang van de bicom worden de therapie-trillingen, weer via de meetsnoeren, door middel van de uitgangselectrode naar de patiënt gestuurd. Na het stellen van de diagnose wordt er, natuurlijk in overleg met de cliënt, een individueel plan voor het behandelen opgesteld. Mogelijkheden en voorbeelden, simpel voorgesteld kunnen niet-harmonische trillingen vanuit elk gestoord onderdeel van het lichaam aan achterwielaandrijving het bioresonantieapparaat gekoppeld worden en vervolgens behandeld. Hier uit volgt dat de bioresonantie therapie zeker niet beperkt is tot het behandelen van slechts een enkele klacht of ziektebeeld.

Met de bicom kunnen dus vele belastingen en stoffen getest en behandeld worden. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: Allergie en overgevoeligheid. Additieven in de voeding. Dit zijn aan voedings- en genotmiddelen toegevoegde stoffen zoals de antioxidanten, kleurstoffen en smaakversterkers. Een gedeelte hiervan draagt een. In deze lijst staan alleen de nummers, het zijn er toch wel een dikke 250, die met behulp van het bioresonantieapparaat eerst getest en daarna behandeld kunnen worden.

Cosmetica : goede en slechte stoffen in cosmetica

Verder heeft elk orgaan in ons lichaam zijn unieke trilling. Dit zelfde geldt overigens ook voor care een bacterie, virus of een bepaalde stof. Dit is een foto van de bicom2000. Er bovenop staan enige middel test benodigdheden. Links staat de beker voor de ingang, rechts die voor de uitgang. Iets daarvoor, met het deksel geopend, het apparaatje om de zogenaamde 'chip' te bakken. Een opname van de 'testwabe'. In de testwabe worden glazen buisjes met, te testen, stoffen in het meetcircuit van de bicom of het electroacupunctuur-apparaat opgenomen. Verder zijn een aantal gelabelde testbuisjes te zien.

schadelijke stoffen in cosmetica

Schadelijke stoffen in cosmetica, mens en gezondheid: beauty

Wanneer het radiotoestel ook op deze zelfde frequentie wordt afgestemd ontvang je het gewenste programma (is communicatie). In ons lichaam, maar natuurlijk ook in dat van huisdieren zoals een kat of hond, worden chemische processen gestuurd door deze electromagnetische trillingen. Dit vinden we ook in de biofysica terug. Een bacterie, parasiet, schimmel, allergie of virusinfectie in het lichaam kan deze trillingen danig in de war brengen. Dit kan in een later stadium een ziek lichaam tot gevolg hebben. Eenvoudig gesteld bestaan er in ons lichaam twee soorten trillingen. Ik wil hier eerst de lichaamseigen trillingen, binnen een gezond lichaam, harmonisch noemen. Niet-harmonische trillingen hebben dan met een belasting, blokkade of verstoring in het lichaam te maken. Uit onderzoekingen is gebleken dat het volledige trillingsspectrum voor elke persoon uniek.

De bicom2000 is een geavanceerd bioresonantieapparaat. Hiermee kan een diagnose gesteld worden maar er is ook zeer breed mee te behandelen. De werking van deze therapie berust op verschillende frequenties. Een frequentie staat voor het aantal electromagnetische trillingen per seconde. In het menselijk lichaam vindt voortdurend communicatie plaats. Tussen de lichaamscellen vindt deze communicatie, dit is eigenlijk de informatie uitwisseling, plaats door middel van biofotonen. Deze biofotonen zijn lichtflitsen die op bepaalde frequenties, of golflengtes, met elkaar communiceren. Vergelijk het maar met de radio. Een radiozender zendt uit op bijvoorbeeld 700kHz.

Schadelijke ingrediënten in cosmetica

Ok, daar gaat mijn goede voornemen. Op m vind je the parade of the good and green : luchtig, positief en vooral aantrekkelijk. Maar ook dit serieuze naslagwerk hoort hier thuis. Een eenmalig college dan, met een handige checklist schadelijke ingrediënten. De komende weken verleid ik je weer met alle duurzame alternatieven die er zijn. Tip: Print de checklist schadelijke ingrediënten uit. Het zijn er meteen 2: stop 1 exemplaar in je portomonnee of agenda. De ander kun je weggeven, aan je partner, zus of vriendin.

Schadelijke stoffen in cosmetica
Rated 4/5 based on 623 reviews
Recensies voor het bericht schadelijke stoffen in cosmetica

 1. Ihabeqem hij schrijft:

  Deze stof kan fotosensitiviteit (overgevoeligheid voor licht) veroorzaken en brengt het vochtregulerend vermogen van de huid in de war omdat het haar afsluit. Eventuele bijwerkingen: Giftig voor de huid en bij inademen of doorslikken. Alcohol (Alcohol, alcoholoplossingen ze worden als solvent en bewaarmiddel gebruikt.

 2. Ubypijyw hij schrijft:

  Daarnaast lijkt oxybenzone een kleine invloed te hebben op de hormoonhuishouding en het veroorzaken van celschade. Het geeft ook de raad geen aluminiumzouten te gebruiken op een geïrriteerde of net geschoren huid. Een verandering in de bacteriële samenstelling van de goede bacteriestammen kan een verhoogd risico op het ontwikkelen van allergieën (hygiëne hypothese) veroorzaken volgens de onderzoekers. Het is zelfs mogelijk om een beroepsastma op deze stof te ontwikkelen.

 3. Fibamox hij schrijft:

  Omdat petrolatum vaak vervuild is met pah (polycyclic aromatic hydrocarbons gerelateerd aan borstkanker) staat het inmiddels op de lijst van de european Unions Dangerous Substances Directive (unece 2004) als een mogelijk menselijk carcinogeen en mag het sinds september 2004 in de eu alleen gebruikt worden. Alchohol wordt in diverse verzorgingsproducten gedaan als bewaarmiddel, zodat het product langer goed blijft. Bovendien zijn 95 van de chemicaliën in parfum synthetische verbindingen, vaak petrochemicaliën, waarvan vermoed wordt dat ze een hormoonverstorende werking kunnen hebben en geboorteafwijkingen bij jongens en vervroegde puberteit bij meisjes teweeg kunnen brengen.

 4. Jiniru hij schrijft:

  Je kunt arseen vinden in vlees vis, groenten uit de volle grond, rijst, mineralensupplementen, tandpasta, mascara, eyeliner en foundations. Aluminiumzouten, aluminiumzouten worden gebruikt in antitranspiranten en deodorants. Overzicht, de potentieel schadelijke stoffen in cosmetica.

 5. Ewygure hij schrijft:

  Alcoholhoudende producten zijn af te raden voor de droge en gevoelige huid en voor babys. In dit ingrediënt kan er een reactie op het stofje nitrosamines ontstaan, en daarom kan het kankerverwekkend zijn. Bij het samenkomen van stoffen is de kans groot dat ze een kankerverwekkende stofje ontwikkelen. Eventuele bijwerkingen: Het ontvet de huid, veelvuldig gebruik kan leiden tot een droge en gebarsten huid en is kankerverwekkend.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: